η τεχνική της αγιογραφίας B Τόμος - PDF free download eBook

Cover of η τεχνική της αγιογραφίας B Τόμος
  • Verified: Fri, May 24, 2019
  • Published: 23.01.2019
  • Views: 16
    • Tags:

Introduction

Εισαγωγή Η αγιογραφία είναι εκκλησιαστικό διακόνημα και όχι μόνο μια μορφή ζωγραφικής Η μορφή του Χριστού είναι παγιωμένη διαχρονική έκφραση χριστολογική και καμία αλλοίωση δεν επιτρέπεται Η...

read more

Details of η τεχνική της αγιογραφίας B Τόμος

Original Title
η τεχνική της αγιογραφίας B Τόμος
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
418 pages
Book Language
English
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Εισαγωγή Η αγιογραφία είναι εκκλησιαστικό διακόνημα και όχι μόνο μια μορφή ζωγραφικής Η μορφή του Χριστού είναι παγιωμένη διαχρονική έκφραση χριστολογική και καμία αλλοίωση δεν επιτρέπεται Η αποκάλυψη της μορφής του Θεού στην Παλαιά και Καινή Διαθήκη Ερμηνεία του οράματος του προφήτη Ιεζεκιήλ περί του χερουβικού άρματος του Θεού. Πώς εικονίζεται ο Θεός και οι αγγελικές δυνάμε Εισαγωγή Η αγιογραφία είναι εκκλησιαστικό διακόνημα και όχι μόνο μια μορφή ζωγραφικής Η μορφή του Χριστού είναι παγιωμένη διαχρονική έκφραση χριστολογική και καμία αλλοίωση δεν επιτρέπεται Η αποκάλυψη της μορφής του Θεού στην Παλαιά και Καινή Διαθήκη Ερμηνεία του οράματος του προφήτη Ιεζεκιήλ περί του χερουβικού άρματος του Θεού. Πώς εικονίζεται ο Θεός και οι αγγελικές δυνάμεις Ο Παλαιός των ημερών είναι ο Χριστός και όχι ο άναρχος Πατήρ.

Ο Πατήρ δεν εικονίζεται αλλά ο ενανθρωπήσας Υιός "Η ως εις ουρανόν ανάληψις του Προφήτου Ηλιού" Περί μορφής και ο εικονισμός της μορφής του Χριστού Το Βατερλό ενός μεγάλου ζωγράφου ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Απαραίτητες ορολογίες για την εκμάθηση της αγιογραφίας Το ανθρώπινο σώμα Εικόνα όρθιου Χριστού Η κεφαλή του Χριστού Οι οφθαλμοί του Χριστού Ο Χριστός της Μονής Χιλανδαρίου. Περιγραφή της εικόνας Εικόνες χωρίς ψιμυθιές Η μύτη στον Χριστό του Πανσέληνου Τα φρύδια Τα γένια στην εικόνα του Χριστού Τα αυτιά Η κόμη του Χριστού Ο λαιμός και οι ώμοι Τα χέρια Τα ενδύματα Το φωτοστέφανο Κατασκευή του φωτοστέφανου και του σταυρού στην πλαγιομετωπική απεικόνιση Τα πόδια Πλαγιομετωπική της κεφαλής Πρωταρχικός σχεδιασμός της κεφαλής με βάση τον κύκλο Εικόνες της Θεοτόκου Περιεχόμενα

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
.pdf
.epub
_all.zip