Blodmåne - PDF free download eBook

Cover of Blodmåne
  • Verified: Fri, May 24, 2019
  • Published: 13.01.2019
  • Views: 12
    • Tags:

Introduction

En internationell thriller om den illegala handeln med noshörningshorn som idag betingar ett högre kilopris än både guld och kokain. EN NOSHÖRNINGSHONA dödas brutalt på Kolmårdens djurpark medan...

read more

Details of Blodmåne

Original Title
Blodmåne
Edition Format
Audiobook
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

En internationell thriller om den illegala handeln med noshörningshorn som idag betingar ett högre kilopris än både guld och kokain. EN NOSHÖRNINGSHONA dödas brutalt på Kolmårdens djurpark medan svenske rockstjärnan Rob Chasey roar sig med att trasha hotellrum i New York. Några timmar senare finner han sig själv på den sydafrikanska savannen, mitt i en global härva av smug En internationell thriller om den illegala handeln med noshörningshorn som idag betingar ett högre kilopris än både guld och kokain.

EN NOSHÖRNINGSHONA dödas brutalt på Kolmårdens djurpark medan svenske rockstjärnan Rob Chasey roar sig med att trasha hotellrum i New York. Några timmar senare finner han sig själv på den sydafrikanska savannen, mitt i en global härva av smuggelkarteller och korrumperade diplomater. Där visar det sig att han själv är främsta villebrådet, och att den enda han kan lita på är den omutligt vackra parkskötaren Thabisa.

Helt oväntat hittar Rob Chasey ett motangrepp frågan är bara om det även kan rå på det syndikat som ligger bakom mordet på den svenska noshörningen. BLODMÅNE är en rapp bladvändare om det hänsynslösa spelet med utrotningshotade djur och de mänskliga offer som skördas på vägen. En deckare som skildrar, lika spännande som autentiskt, en av världens idag smutsigaste och farligaste världsmarknader

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
blodm.pdf
blodm.epub
blodm_all.zip