Compendiu de specialități medico-chirurgicale. Util pentru intrare în rezidențiat. (Vol. 1 + 2) - PDF free download eBook

Cover of Compendiu de specialități medico-chirurgicale. Util pentru intrare în rezidențiat. (Vol. 1 + 2)
  • Verified: Thu, May 23, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 9
    • Tags:

Introduction

Lucrarea este elaborată de un număr de 120 autori, cadre didactice la Universitățile de Medicină și Farmacie din România sub coordonarea Prof. Dr. Victor Stoica și Viorel Scripcariu. Subiectele...

read more

Details of Compendiu de specialități medico-chirurgicale. Util pentru intrare în rezidențiat. (Vol. 1 + 2)

Original Title
Compendiu de specialități medico-chirurgicale. Util pentru intrare în rezidențiat. (Vol. 1 + 2)
Edition Format
Paperback
Number of Pages
1010 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Lucrarea este elaborată de un număr de 120 autori, cadre didactice la Universitățile de Medicină și Farmacie din România sub coordonarea Prof. Dr. Victor Stoica și Viorel Scripcariu. Subiectele incluse în programa examenului de rezidențiat din 2016 sunt tratate în mod complex prin expunerea celor mai recente achiziții de diagnostic, fiziopatologie și terapeutică verificate Lucrarea este elaborată de un număr de 120 autori, cadre didactice la Universitățile de Medicină și Farmacie din România sub coordonarea Prof. Dr. Victor Stoica și Viorel Scripcariu. Subiectele incluse în programa examenului de rezidențiat din 2016 sunt tratate în mod complex prin expunerea celor mai recente achiziții de diagnostic, fiziopatologie și terapeutică verificate de practica medicală internațională.

Tabelele respective și schemele explicative clare caracterizează toate expunerile. Compendiul cuprinde toate temele din specialitățile medicale și chirurgicale stabilite de Ministerul Sănătății pentru concursul de rezidențiat: pneumologie, cardiologie, gastroenterologie și hepatologie, nefrologie, neurologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie, boli infecțioase în 50 de capitole din specialitățile medicale ale cuprinsului. Dintre specialitățile chirurgicale sunt incluse: chirurgie generală, ortopedie, ORL, urologie, ginecologie-obstetrică.

Nu lipsește nici un subiect din programa de concurs de rezidențiat. Expunerile clare și didactice cuprind tot ce este actual în medicina modernă dar sunt adaptate la particularitățile asistenței medicale românești. Compendiul de specialități medico-chirurgicale poate fi consultat cu profit de către toți medicii practicieni din toate spitalele din țară.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
compendiu_specialit_medico_chirurgicale..pdf
compendiu_specialit_medico_chirurgicale..epub
compendiu_specialit_medico_chirurgicale._all.zip