De Slembroucks - PDF free download eBook

Cover of De Slembroucks
  • Verified: Mon, May 27, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 9
    • Tags:

Introduction

Twee broers, Gust en Anton, groeien op in het gezapige Vlaanderen van de jaren vijftig. Gust is een zachtaardige jongen die van wielrennen en lezen houdt, Anton een briljante musicus met...

read more

Details of De Slembroucks

Original Title
De Slembroucks
Edition Format
Paperback
Number of Pages
160 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Twee broers, Gust en Anton, groeien op in het gezapige Vlaanderen van de jaren vijftig. Gust is een zachtaardige jongen die van wielrennen en lezen houdt, Anton een briljante musicus met narcistische trekjes. Hun vader, een fietsenmaker, werkt zich in het zweet om zijn gezin enige welstand te bezorgen.

Hun ambitieuze moeder wil via de jongens haar gefnuikte dromen realiser Twee broers, Gust en Anton, groeien op in het gezapige Vlaanderen van de jaren vijftig. Gust is een zachtaardige jongen die van wielrennen en lezen houdt, Anton een briljante musicus met narcistische trekjes. Hun vader, een fietsenmaker, werkt zich in het zweet om zijn gezin enige welstand te bezorgen.

Hun ambitieuze moeder wil via de jongens haar gefnuikte dromen realiseren. Maar de jongens ontdekken de meisjes en dan loopt het uit de hand. Lang toegedekte familiegeheimen komen uit en het wordt nooit meer zoals het was.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
slembroucks.pdf
slembroucks.epub
slembroucks_all.zip