En sång ur kylan - PDF free download eBook

  • Published: 01.01.2019
  • Views: 8

Introduction

"En sång ur kylan" är en märgfull släktkrönika som spänner över tre generationer från 1830-talet till 1918. Händelserna utspelar sig i sydvästra Finland, i Helsingfors samt på en liten...

read more

Details of En sång ur kylan

Original Title
En sång ur kylan
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
169 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

"En sång ur kylan" är en märgfull släktkrönika som spänner över tre generationer från 1830-talet till 1918. Händelserna utspelar sig i sydvästra Finland, i Helsingfors samt på en liten egenartad irländsk ö ute i Atlanten. Huvudpersonen, 85-åriga Emma Mossberg, har alltid tigit om det som var.

Men nu är hon redo att göra upp med det förflutna och "krossa ormarna för evigt". "En sång ur kylan" är en märgfull släktkrönika som spänner över tre generationer från 1830-talet till 1918. Händelserna utspelar sig i sydvästra Finland, i Helsingfors samt på en liten egenartad irländsk ö ute i Atlanten.

Huvudpersonen, 85-åriga Emma Mossberg, har alltid tigit om det som var. Men nu är hon redo att göra upp med det förflutna och "krossa ormarna för evigt". Hon gör det genom att skapa berättelser som hon återger högt för katten Misha.

"Jag var van vid att vuxet folk fann mitt ansikte motbjudande och vände bort blicken. Jag var van vid att de tilltalade mig som om jag vore efterbliven. Och när det gällde barn var jag van vid att de blev rädda för mig och började gråta och skrika".

Så småningom knyts Emmas berättelser ihop och hennes livsöde får sin förklaring.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
kylan.pdf
kylan.epub
kylan_all.zip