Lopen tegen de wind - PDF free download eBook

Cover of Lopen tegen de wind
  • Verified: Tue, May 21, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 11
    • Tags:

Introduction

Activisme zit Darya Safai in het bloed. In 1999 nam ze met haar man Saeed actief deel aan de bloedig onderdrukte studentenprotesten tegen de dictatuur van de religieuze leiders. Ze belandde in de...

read more

Details of Lopen tegen de wind

Original Title
Lopen tegen de wind
ISBN13
9789082188646
Number of Pages
172 pages
Book Language
Dutch
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Activisme zit Darya Safai in het bloed. In 1999 nam ze met haar man Saeed actief deel aan de bloedig onderdrukte studentenprotesten tegen de dictatuur van de religieuze leiders. Ze belandde in de cel, werd vrijgelaten en besloot om met Saeed naar België te vluchten.

Daar studeerde ze (voor de tweede keer) tandheelkunde en opende met haar man een tandartspraktijk. Darya pri Activisme zit Darya Safai in het bloed. In 1999 nam ze met haar man Saeed actief deel aan de bloedig onderdrukte studentenprotesten tegen de dictatuur van de religieuze leiders.

Ze belandde in de cel, werd vrijgelaten en besloot om met Saeed naar België te vluchten. Daar studeerde ze (voor de tweede keer) tandheelkunde en opende met haar man een tandartspraktijk. Darya prijst zich gelukkig met het leven dat ze hier door hard werken heeft kunnen opbouwen, maar zal de vrouwen in Iran nooit in de steek laten.

Het bejubelde nucleaire akkoord met het Westen kan niet verhullen dat de vrijheid van de Iraanse bevolking nog altijd stevig beknot wordt. In naam van alle Iraanse vrouwen eist Darya Safai nu het recht op om wedstrijden bij te wonen in sportstadions. Dat is hen sinds de revolutie van 1979 verboden omdat het mannen op rare gedachten zou kunnen brengen.

Met haar collega-tandarts Saar reist Darya alle continenten af om op vreedzame wijze te protesteren tegen dit verbod en de achteruitstelling van Iraanse vrouwen in het sporten zelf. Waarbij ze ondervindt dat diplomatieke belangen vaak zwaarder doorwegen dan essentiële mensenrechten.

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
lopen_tegen_wind.pdf
lopen_tegen_wind.epub
lopen_tegen_wind_all.zip