Învățarea prin proiecte: ghid pentru profesori - PDF free download eBook

Cover of Învățarea prin proiecte: ghid pentru profesori
  • Verified: Tue, May 21, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 7
    • Tags:

Introduction

Apreciata si utilizata in intreaga lume, invatarea prin proiecte presupune investigatia aprofundata a unei teme sau probleme ce capteaza interesul, energia si timpul celor care invata. Colaborind...

read more

Details of Învățarea prin proiecte: ghid pentru profesori

Original Title
Învățarea prin proiecte: ghid pentru profesori
ISBN13
9789734662401
Edition Format
Paperback
Number of Pages
280 pages
Book Language
Romanian
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Apreciata si utilizata in intreaga lume, invatarea prin proiecte presupune investigatia aprofundata a unei teme sau probleme ce capteaza interesul, energia si timpul celor care invata. Colaborind in grupuri, elevii exploreaza, solutioneaza probleme reale, iau decizii, isi asuma responsabilitati, folosesc resurse tehnologice si mijloace de comunicare diverse. Evaluarea produ Apreciata si utilizata in intreaga lume, invatarea prin proiecte presupune investigatia aprofundata a unei teme sau probleme ce capteaza interesul, energia si timpul celor care invata.

Colaborind in grupuri, elevii exploreaza, solutioneaza probleme reale, iau decizii, isi asuma responsabilitati, folosesc resurse tehnologice si mijloace de comunicare diverse. Evaluarea produsului, dar si a procesului, valorificarea experientelor si intereselor imbunatatesc motivatia si autoreglarea invatarii, competentele socioemo-tionale si participarea civica. Pe linga stimularea cognitiva si sociointeractionala, proiectele sustin perspectiva copiilor si tinerilor si starea lor de bine.

Volumul prezinta tipuri variate de proiecte, de la cele realizate cu copii mici pina la cele folosite in universitati, adresindu-se profesorilor si studentilor, dar si altor categorii de specialisti si practicieni din domeniul educatiei (formatori, animatori, coordonatori de proiecte din ONG-uri). Din cuprins: Un liceu american in secolul XXI: Urban Academy din New York Cind, unde si cum s-a dezvoltat metoda proiectelor? Cum pregatim, desfasuram si evaluam invatarea prin proiecte?

Cum realizam proiecte impreuna cu copiii mici (in cresa si la gradinita)? Cum realizam proiecte cu elevii din scoala primara? Cum realizam proiecte cu elevii de gimnaziu?

Cum realizam proiecte cu intreaga scoala? Cum realizam invatarea prin proiecte in invatamintul superior? Cum sa depasim dificultatile?

Ce alegem pentru viitor?

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
area_prin_proiecte_ghid.pdf
area_prin_proiecte_ghid.epub
area_prin_proiecte_ghid_all.zip