Sunes sommarstuga - PDF free download eBook

Cover of Sunes sommarstuga
  • Verified: Fri, May 24, 2019
  • Published: 20.01.2019
  • Views: 13
    • Tags:

Introduction

Mamma Karin har tröttnat på alla mygg i Myggträsk och har helt enkelt slagit till och köpt en sommarstuga på landet. Pappa Rudolf har inget emot det, han är ju expert på att bygga och renovera, och...

read more

Details of Sunes sommarstuga

Original Title
Sunes sommarstuga
Edition Format
Paperback
Number of Pages
133 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Mamma Karin har tröttnat på alla mygg i Myggträsk och har helt enkelt slagit till och köpt en sommarstuga på landet. Pappa Rudolf har inget emot det, han är ju expert på att bygga och renovera, och ser fram emot att få visa sin expertis. Väl framme i sommarstugan visar det sig att det bara är några småsaker som behöver fixas.

Men småsakerna tycks på något konstigt vis bara Mamma Karin har tröttnat på alla mygg i Myggträsk och har helt enkelt slagit till och köpt en sommarstuga på landet. Pappa Rudolf har inget emot det, han är ju expert på att bygga och renovera, och ser fram emot att få visa sin expertis. Väl framme i sommarstugan visar det sig att det bara är några småsaker som behöver fixas.

Men småsakerna tycks på något konstigt vis bara bli större och större ju mer pappa Rudolf försöker fixa dem ...Under tiden har Sune fullt upp med att spana efter snygga tjejer. Han har upptäckt minst fyra stycken oerhört söta i det gamla pensionatet som har byggts om till flyktingförläggning. Men hur ska han kunna tjusa dem om de inte pratar samma språk?

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
sunes_sommarstuga.pdf
sunes_sommarstuga.epub
sunes_sommarstuga_all.zip