Vårt klot så ömkligt litet - PDF free download eBook

Cover of Vårt klot så ömkligt litet
  • Verified: Mon, May 27, 2019
  • Published: 01.01.2019
  • Views: 10
    • Tags:

Introduction

Ulf Danielsson, professor i teoretisk fysik, har länge forskat på rymdens riktigt stora frågor, om tidens början, om svarta hål och mörk materia. I Vårt klot så ömkligt litet återvänder han till...

read more

Details of Vårt klot så ömkligt litet

Original Title
Vårt klot så ömkligt litet
Edition Format
Hardcover
Number of Pages
309 pages
Book Language
Swedish
Ebook Format
PDF, EPUB

Some brief overview of this book

Ulf Danielsson, professor i teoretisk fysik, har länge forskat på rymdens riktigt stora frågor, om tidens början, om svarta hål och mörk materia. I Vårt klot så ömkligt litet återvänder han till jorden och sätter in den i ett kosmiskt perspektiv som ger frågan om klimatet helt nya dimensioner vi bor på en febrig planet på katastrofens rand. Ur en målande beskrivning av jor Ulf Danielsson, professor i teoretisk fysik, har länge forskat på rymdens riktigt stora frågor, om tidens början, om svarta hål och mörk materia.

I Vårt klot så ömkligt litet återvänder han till jorden och sätter in den i ett kosmiskt perspektiv som ger frågan om klimatet helt nya dimensioner vi bor på en febrig planet på katastrofens rand. Ur en målande beskrivning av jordens historia, en berättelse om hur livet har påverkat och förändrat jorden, träder en bild av en mycket sårbar planet fram, där tillfälligheter och tur har spelat en avgörande roll. Det är inte första gången som vårt klot är i fara.

Ulf Danielsson förklarar naturvetenskapen och fysiken bakom klimatforskningen för att ge läsaren en uppfattning om hur det egentligen ligger till med vår jord. Han söker efter sanningen om vårt klots bräckliga tillstånd, om någon sådan går att finna. I jakten på lösningar på vår tids stora problem blickar han åter ut mot rymden och frågar sig om där finns andra typer av liv och civilisationer.

Och den kanske viktigaste frågan av alla: hur länge kan vi förväntas överleva?

Sites and services that store files may require registration and other conditions for access to downloading and reading electronic books.

All downloaded files are checked. Virus and adware free. Previously, our system checked the all ebook's files for viruses. The results of our verification:

 Google Safe Browsing APINorton Internet SecurityAVG Internet Security
klot_mkligt_litet.pdf
klot_mkligt_litet.epub
klot_mkligt_litet_all.zip