Dan neem je toch gewoon een nieuwe: over mensen en dieren, leven en dood by Antoinnette Scheulderman - PDF free download eBook

4.5 from 213 reviews

'Ach, het is maar een dier,' hoorde Antoinnette Scheulderman regelmatig toen ze rouwde om haar overleden hond...

Looking for neem toch gewoon nieuwe pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Dan neem je toch gewoon een nieuwe: over mensen en dieren, leven en dood

Exact title of the book
Dan neem je toch gewoon een nieuwe: over mensen en dieren, leven en dood
Book author
Antoinnette Scheulderman
Book edition
Kindle Edition
Number of pages
336 pages
ISBN (ASIN)
B07FB9N9VN
Published
October 22nd 2018 by Lebowski
File size (in PDF)
1344 kB
Dan neem je toch gewoon een nieuwe: over mensen en dieren, leven en dood

Some brief overview of book

'Ach, het is maar een dier,' hoorde Antoinnette Scheulderman regelmatig toen ze rouwde om haar overleden hond Bubbels. Maar iedereen die ooit een huisdier heeft gehad, weet hoe innig de band tussen mens en dier kan zijn. Tachtig procent van de baasjes beschouwt hun huisdier als volwaardig onderdeel van het gezin, toch lijkt verdriet om de dood van een dier nog altijd iets waarvoor je je zou moeten schamen.

Scheulderman gaat op zoek naar mensen die weten hoe groot de liefde voor een dier kan zijn en zoekt antwoord op de vraag hoe om te gaan met het verdriet na het onvermijdelijke afscheid. Interviews met o.a. Eva Jinek, Paul de Leeuw, Linda de Mol, Jan Wouters, Janine Abbring, Britt Dekker, Barry Hay, Saskia Noort, Yvette van Boven, Bridget Maasland, Annejet van der Zijl en deskundigen die handvaten geven voor rouw om een dier.