Een knipoog van de boeddha by Erica Terpstra - PDF free download eBook

4.7 from 76 reviews

Tijdens een themaweek over het boeddhisme zet Onno op school een Boeddhabeeldje op zijn tafel. Dan gebeurt er iets heel raars:...

Looking for knipoog boeddha pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Een knipoog van de boeddha

Exact title of the book
Een knipoog van de boeddha
Book author
Erica Terpstra
Book edition
ebook
Number of pages
88 pages
Language
Dutch
ISBN (ASIN)
9789025770600
Published
September 2018
File size (in PDF)
352 kB
Een knipoog van de boeddha

Some brief overview of book

Tijdens een themaweek over het boeddhisme zet Onno op school een Boeddhabeeldje op zijn tafel. Dan gebeurt er iets heel raars: het beeld geeft Onno een knipoog! Onno weet zeker dat hij zich niet heeft vergist.

Maar er gebeuren meer vreemde dingen... Als Onno die avond het beeldje beter bekijkt, begint de lucht te rimpelen en de grond te trillen. Ineens is zijn vertrouwde slaapkamer verdwenen: hij is in het oude India, en zijn beste vriendin Wendy is er ook!

De mysterieuze rimpelingen nemen hen mee op een avontuurlijke reis door het leven van Siddhartha, de kleine prins die later de Boeddha zou worden. Een knipoog van de Boeddha is het eerste kinderboek van Erica Terpstra, 'levenslang student in het boeddhisme'. De illustraties zijn gemaakt door knipkunstenares Geertje Aalders.

Zijne Heiligheid de 14e Dalai Lama schreef het voorwoord.