Jacht op een Voetbal by Griffo - PDF free download eBook

(Een hommage aan Jef Nys)
4.1 from 50 reviews

Wat als een Vlaams stripicoon plots in handen valt van een grote Vlaamse stripauteur? Dan krijg je het beste van twee werelden....

Looking for jacht voetbal pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Jacht op een Voetbal

Exact title of the book
Jacht op een Voetbal
Book series
Een hommage aan Jef Nys
Book author
Griffo
Book edition
Paperback
Number of pages
48 pages
Language
Dutch
ISBN (ASIN)
9789462106260
Published
October 28th 2018 by Ballon Media
File size (in PDF)
192 kB
Jacht op een Voetbal

Some brief overview of book

Wat als een Vlaams stripicoon plots in handen valt van een grote Vlaamse stripauteur? Dan krijg je het beste van twee werelden. Het boek dat je in handen hebt is een prachtige hommage van Antwerpenaar en stripauteur Werner Goelen, alias Griffo, aan stadsgenoot en collega Jef Nys.

Griffo geeft zijn eigen toets aan Jomme(ke) en maakt een persoonlijke, frisse en hedendaagse versie van het eerste album van Jommeke: De Jacht op een Voetbal. Op een dag vindt Jomme op zolder een ouderwetse voetbal. Wanneer hij hem samen met zijn vrienden gaat uittesten op de weide achter het kasteel, botst hij - letterlijk - op een vreemde butler, die daar niet gelukkig mee is.

Hij is zelfs zo boos dat hij de kinderen blijft achtervolgen... Maar is dat de enige reden waarom hij zo gebrand is op die bal? Wat heeft hij te verbergen?

Jomme en zijn vrienden willen er het fijne van weten!