Onder de sterren van Montpellier by Marina Folkers - PDF free download eBook

3.5 from 215 reviews

Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan,...

Looking for onder sterren montpellier pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Onder de sterren van Montpellier

Exact title of the book
Onder de sterren van Montpellier
Book author
Marina Folkers
Book edition
Paperback
Number of pages
272 pages
Language
Dutch
ISBN (ASIN)
9789401913638
Published
December 6th 2018 by Z&K
File size (in PDF)
1088 kB
Onder de sterren van Montpellier

Some brief overview of book

Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft.

Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht? Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp.

Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is? 'Onder de sterren van Montpellier' van Marina Folkers is een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem.