Patricia by Peter Terrin - PDF free download eBook

4 from 168 reviews

Astrid is een succesvolle eventmanager van negenendertig. Juist wanneer haar baan en het moederschap haar even te veel worden,...

Looking for patricia pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Patricia

Exact title of the book
Patricia
Book author
Peter Terrin
Book edition
Hardcover
Number of pages
207 pages
Language
Dutch
Published
September 2018 by De Bezige Bij
File size (in PDF)
828 kB
Patricia

Some brief overview of book

Astrid is een succesvolle eventmanager van negenendertig. Juist wanneer haar baan en het moederschap haar even te veel worden, valt haar iPhone in het bad van haar zoontje. Voor de buitenwereld, die haar voortdurend opeist, is ze plots onbereikbaar, als van de aardbol verdwenen.

Ze doet het ondenkbare: ze loopt het huis uit, start haar auto en rijdt weg uit de villawijk. Op de snelweg komt ze bij haar positieven en wordt ze bevangen door paniek. Ze haast zich terug, voordat haar vijfjarige zoontje Louis iets overkomt.

Maar wanneer de auto van haar man David onverwacht voor het huis blijkt te staan, durft ze zich niet te vertonen. Vanaf dat moment zoekt ze angstvallig een weg terug naar haar eigen leven. Patricia is een fascinerende roman die de lezer van begin tot eind in spanning houdt.

In beheerste zinnen vertelt Peter Terrin over een vrouw in crisis, die alles wat ze over zichzelf meende te weten in twijfel moet trekken. Ik schakelde en gaf gas, de weg voor me was vrij. Het was alsof de lichten op me gewacht hadden, wat langer op groen waren blijven staan, de poort voor mij hadden opengehouden.

Ze hadden gezien wat er gebeurd was en gaven mij gelijk.