Zwart water (Evie Blackwell Book 1) by Dee Henderson - PDF free download eBook

4.2 from 125 reviews

‘Zwart water’ van Dee Henderson is het eerste deel in een serie rond de getalenteerde rechercheur Evie Blackwell, die een nieuw...

Looking for zwart water evie blackwell book pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Zwart water (Evie Blackwell Book 1)

Exact title of the book
Zwart water (Evie Blackwell Book 1)
Book author
Dee Henderson
Book edition
Kindle Edition
Number of pages
416 pages
ISBN (ASIN)
B0711RM6W6
Published
June 13th 2017 by Voorhoeve
File size (in PDF)
1664 kB
Zwart water (Evie Blackwell Book 1)

Some brief overview of book

‘Zwart water’ van Dee Henderson is het eerste deel in een serie rond de getalenteerde rechercheur Evie Blackwell, die een nieuw cold cases-team heeft opgezet. Rechercheur Evie Blackwell verruilt de stad Chicago voor het platteland van Carin County, waar ze zich samen met de plaatselijke sheriff Gabriel Thane stort op twee oude, onopgeloste vermissingszaken. Terwijl ze door het oude bewijsmateriaal gaan, doet Evie een verrassende ontdekking, wat een spoor op lijkt te leveren naar een derde cold case-zaak.

Maar het wordt past echt gecompliceerd als sheriff Thane en zijn familie meer lijken te weten. Evie bijt zich in de zaak vast en besluit Carin County niet te verlaten voordat ze elke steen heeft omgedraaid en alle zaken zijn opgelost. Dee Henderson brak door met haar serie over de familie O’Malley.

Ze weet als geen ander mysterie, romantiek en familiedrama met elkaar te verweven.